Website tijdelijk uit te lucht – Zomer 2019

Published by Clara van den Boom on

Zomer 2019

Het eerste jaar BoomBeek Trainingen zit erop! Bijna tijd voor vakantie, moment van rust, tijd met onze gezinnen en energie opdoen voor het komende jaar.

Nu we een jaar verder zijn, mooie opdrachten hebben uitgevoerd en nieuwe opdrachtgevers hebben leren kennen merken we dat het tijd is om ons bedrijfsplan weer aan te scherpen.

Vandaag dan ook nog één keer proactief geweest om de teksten op de website te vernieuwen. Iets té enthousiast (met weinig ervaring van het bewerken van websites), aangezien we de complete homepage hebben gewist…..OEPS!

Gelukkig kwam Steven Covey regelmatig om de hoek kijken tijdens onze trainingen en hebben we hierdoor zelf ook nog beter geleerd waar we wel of geen invloed op hebben. Voor nu: tja…die homepage krijgen we zelf niet meer tevoorschijn, maar hulp inschakelen kunnen we wel. De teksten zijn opgeslagen, we hebben ons einddoel voor ogen dus nu LOSLATEN en genieten van een mooie zomer!

 


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *