image00035

Persoonlijk Leiderschap

Wil jij kunnen functioneren vanuit jouw eigen kracht? Met meer grip op jezelf, je werk en je omgeving zodat je sterker staat als professional en als mens? In de training Persoonlijk Leiderschap ontdek jij hoe je het beste in jezelf naar boven haalt. Je wordt je bewust van je eigen overtuigingen, patronen, drijfveren, valkuilen en kwaliteiten. Daarmee leer je richting te geven aan je eigen leven en ben je in staat beter onderbouwde keuzes te maken. Je leeft en werkt vanuit jouw eigen kracht en bereikt je doelen makkelijker met minder inspanning. Je (zakelijke) relaties krijgen meer diepgang en worden effectiever. Doorbreek patronen, vergroot je zelfkennis en laat je talenten bloeien!


Werkwijze 

In deze training maken we veel plezier met elkaar en vragen we tegelijkertijd het nodige van jouw zelfreflectie. Groeien begint met loslaten en dat is soms pijnlijk. Gelukkig werken wij altijd vanuit een groeimindset en positieve bekrachtiging. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, en wij gaan je daarbij helpen!


Werken met de kudde

Een belangrijk onderdeel van de zesdaagse training Persoonlijk Leiderschap is de systemische opstelling met paarden. In een opstelling met paarden werken we met menselijke representanten. Jij hebt een vraag en zet mensen neer voor die verschillende elementen uit jouw systeem representeren. De paarden zijn vrije elementen en kunnen kiezen welke rol ze innemen. Dat kan de rol van een persoon zijn die nog niet is opgesteld, maar het gebeurt ook vaak dat het paard staat voor jouw hart, kracht of iets uit het collectieve geweten van je systeem. Daarnaast leggen paarden verbindingen tussen representanten, tonen feilloos aan waar de helende beweging zit en hoe jij meer in je kracht kan komen.


Na deze training

  • Ben je je bewust van je eigen kracht èn van je eigen kwetsbaarheid. Van hieruit neem je de regie over wie je bent, wat je doet en hoe je leert
  • Neem je de leiding over je eigen ontwikkeling
  • Weet je waar jij voor staat en wat jouw missie is in het leven
  • Ben je in staat belemmerende gedachten en overtuigingen om te zetten in positiviteit
  • Durf je te vertrouwen op je eigen oordeelsvorming

Praktische informatie

Deze training wordt aangeboden op basis van individuele inschrijving en als maatwerk traject.

Op basis van individuele inschrijving

Duur

6 dagen (3x 2 dagen, altijd op maandag en dinsdag).

 

Voor wie

Voor iedereen die bereid is op een dieper niveau naar zichzelf te kijken. Voor deze training werken we met groepen van minimaal 5 en maximaal 8 personen.

 

Investering

€2400,- incl. catering overdag.

 

Locatie

Op onze eigen trainingslocatie Boerderij Rust-Hove. Kamperen is een optie (of eigen verblijf).

Op basis van maatwerk

Het inzetten van de training Persoonlijk Leiderschap voor organisaties vraagt om maatwerk. Het trainingsprogramma kunnen wij aanpassen van enkele dagen tot een programma van één tot twee jaar. Net waar de wensen en de behoeften liggen. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Locatie

Wij verzorgen onze trainingen zowel incompany als op onze eigen buiten locatie.