IMG_5885

van Feedback naar FeedForward

Mag ik je feedback geven? Bij die vraag gaan voor velen de nekharen al overeind staan. Feedback klinkt al snel als kritiek. En voor onze hersenen is het dat ook: je krijgt namelijk te horen dat je iets niet goed doet en dat dat beter moet. Laten we het omdraaien! Waar ben je goed in? En waar zou je nóg beter in willen worden? Het interessante daarbij is dat je niet alleen je sterke punten verder uitbouwt, maar dat óók je verbeterpunt (datgene waar je feedback op kreeg) vanzelf beter wordt.Werkwijze

Onze FeedForward training is gericht op ontwikkeling en vooruitgang. De boodschap die je overbrengt is eigenlijk helemaal niet zo anders dan bij feedback. De intentie waarmee je dat doet en de manier waarop wèl! In de (team)- evaluatie leggen we de nadruk op wat goed gegaan is. Daarvoor maken we gebruik van de feedforward methode. Vervolgens onderzoeken we wat nóg beter kan. Daarmee creëren we een energieke, positieve en inspirerende sfeer. Werknemers en collega’s worden uitgedaagd om nog meer van zichzelf te laten zien.


Resultaat

  • Het team heeft inzicht in ieders toegevoegde waarde aan het team.
  • Het team beschikt over een groeimindset – als iedereen wil groeien, ontstaat een krachtige en energieke sfeer in het bedrijf
  • Het team is in staat FeedForward op te halen bij elkaar – we herkauwen niet op wat in het verleden niet goed ging, maar spreken elkaar effectief aan op het gedrag en verantwoordelijkheden. Op deze manier worden ieders kwaliteiten optimaal benut.
  • Het team wordt ondergedompeld in een cultuur waar de focus ligt op continu leren en ontwikkelen.

 

Praktische informatie

Duur

2 dagen 

Voor wie

Alle teams die vooruit willen kijken! 

Hoe

Op dit moment bieden we deze training alleen aan voor teams, niet op basis van individuele inschrijving. 

Op basis van maatwerk

Onze trainingen van Feedback naar Feedforward zijn altijd maatwerk. Wij stemmen af op de wensen en de behoeften van de opdrachtgever.

Locatie

Wij verzorgen onze trainingen zowel incompany als op onze eigen buiten locatie. 

Locatie