Begeleide Intervisie

Algemeen
Tijdens begeleide intervisie leert men van én met elkaar vanuit praktijksituaties. Wil je meer regie tijdens de gesprekken met klanten, ouders of medewerkers? Loop je vaker op hetzelfde punt vast en wil je hier verandering in? Dan is dit de kans voor jou of je hele team om schadevrij te oefenen!

Wat gaan we doen
Tijdens begeleide intervisie onderzoeken we met elkaar welk gedrag of gesprekstechnieken je verder wilt ontwikkelen en gaan we dit vooral veel oefenen met eigen casuïstiek. Geen stress, met onze werkwijze hoef je niet zelf voor de groep in het rollenspel te stappen!

Resultaat
In de begeleide intervisie leren de professionals van elkaars expertise en leervragen. Het is een moment om vraagstukken uit te diepen en inzichten te verwerven voor komende werksituaties. 
De meerwaarde van intervisie is het voorkomen van stagneringsprocessen op de werkvloer. 

Benieuwd of begeleide intervisie iets is voor jou of jullie team? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek info@boombeektrainingen.nl

“Ik vond de training laagdrempelig en inspirerend. Deze professionals delen kennis op een interactieve en speelse manier. Ik ben zelf nooit zo van de trainingen, maar deze training hield mijn aandacht vast en gaf me direct bruikbare handvatten voor de praktijk. Ik vond het herkenbaar, confronterend en ontzettend grappig op momenten. Ook leuk om zoveel input van collega’s te krijgen! Een echte aanrader als je de diepte in wilt met je team of als professional. Ik vond het eigenlijk een dynamische en levendige vorm van intervisie.”