Coaching-on-the-job

Los of als aanvulling op een training biedt BoomBeek Trainingen ‘Coaching on the job’ aan.
Een pittige caseload, net afgestudeerd en nog weinig praktijkervaring of door de hoge werkdruk meer ondersteuning nodig?
Bij ‘coaching-on-the-job’ gaan we individueel of in kleine groepjes (max. 3 personen) met elkaar dieper in op jouw individuele leervraag.

Wat is Coaching-on-the-job?
Coaching-on-the-job is een intensieve vorm van begeleiding waarbij we op een persoonlijke manier werken aan het (verder) ontwikkelen van vaardigheden en kwaliteiten. Je werkt concreet aan het realiseren en vasthouden van de door jou gewenste doelen. De coaching vindt plaats op de eigen werkplek.

Op zoek naar jouw drijfveren!
Tijdens het coachingstraject gaan we op zoek naar datgene wat jou drijft en vervangen we oude patronen door meer positieve patronen die gaan helpen om datgene te bereiken wat iemand echt wil. Wij coachen vanuit de oplossingsgerichte therapie en NLP. We gaan er vanuit dat alle hulpbronnen reeds in jouw systeem aanwezig zijn.

Benieuwd of coaching-on-the-job iets is voor jou of wil je jouw specifieke situatie bespreken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek info@boombeektrainingen.nl