pexels-cottonbro-10545017

Communicatie

Alles valt of staat met goede communicatie. Hoe vaak zeg jij: “Oh, ik dacht dat je bedoelde dat…”?! Daar is veel winst te behalen! Hoe zijn de overlegstructuren in het bedrijf? Op welke manier worden gesprekken gevoerd? Waar is ruimte voor verbetering? Tijdens deze training krijg je meer inzicht in jouw manier van communiceren en wat voor effect dit heeft op de ander en op jullie als team.

In deze training gaan we kijken naar de dieperliggende lagen van communicatie. Want hoe goed je je ook uitspreekt en toetst of jij en je gesprekspartner hetzelfde bedoelen, je spreekt allebei vanuit je eigen werkelijkheid.

 


Werkwijze

In onze communicatietrainingen zetten wij geregeld regietheater in; wij nemen zelf een rol aan en spelen gesprekken of situaties na die deelnemers inbrengen gebaseerd op werkelijke cases. De groep krijgt de regie en gaat ons laten experimenteren met communicatie en gedrag; een leerzame trainingsvorm waarbij gedrag en patronen inzichtelijk worden gemaakt. Waar de deelnemers willen kunnen zij zelf instappen in de casus en gaan experimenteren met ander gedrag. Meer lezen over deze werkwijze? Kijk hier.

 

 

Praktisch

Omdat onze communicatietrainingen allemaal maatwerk zijn, kunt u ons het best even bellen of mailen voor een passende offerte. Contact.

Praktische informatie

Op basis van maatwerk

Het inzetten van de training communicatie voor organisaties vraagt om maatwerk. Het trainingsprogramma kunnen wij aanpassen van een dagdeel tot enkele dagen. Net waar de wensen en de behoeften liggen. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Locatie

Wij verzorgen onze trainingen zowel incompany als op onze eigen buiten locatie. 

Locatie