Persoonlijk Leiderschap

Algemeen
Wil je bezig zijn met de dingen die er voor jou écht toe doen? Voel je je soms net een tuimelaar die alle kanten op gaat en wil je meer balans? Dan is de training Persoonlijk Leiderschap echt iets voor jou! In deze training vergroot je je persoonlijk leiderschap en leer je de regie te pakken over je eigen leven.

Wat gaan we doen
Persoonlijk leiderschap begint met zelfsturing; hoe pak én houdt je de regie over je eigen leven. Wat ligt er in je cirkel van invloed? Door hier bewust mee bezig te zijn spaar je energie en verleg je je focus naar dat waar je daadwerkelijk mee bezig wilt zijn.
De manier waarop je dit doet, hangt af van je stemming. Tijdens deze training leer je jouw eigen stemming (h)erkennen én beïnvloeden.
Tijdens deze training gaan we intensief en actief met elkaar aan de slag. Je leert met én van elkaar! Een combinatie van theorie (o.a. vanuit de NLP, Steven Covey en kernkwadranten), praktische oefeningen en momenten van reflectie wisselen elkaar af.
Ontstaat er een stressvolle situatie thuis of op het werk? Na deze training heb je handvatten om de regie te pakken over je eigen functioneren en je persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat
– Je leert dat jouw manier van communiceren bepaalt hoe de ander reageert.
– Je krijgt inzicht in jouw ‘triggers’ die bepalen hoe je reageert in bepaalde situaties.
– Inzicht in je kwaliteiten en hoe je deze kan inzetten om effectiever te kunnen werken / communiceren.
– Je leert je invloed vergroten en jouw resultaten te verbeteren
– Je voelt je meer ontspannen waardoor je meer energie over hebt na je werk.

Deze training wordt in een 2-daagse of 3-daagse gegeven. Bij de 3-daagse is er meer ruimte voor persoonlijke casuïstiek en verdieping door de opdrachten waar je in de tussenliggende periode zelf mee aan de slag gaat.

Dingen veranderen niet; wij veranderen
(Henry David Thoreau)

Benieuwd of deze training iets is voor jou of jullie team? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek info@boombeektrainingen.nl