Regiecoaching

Nu er veel mensen thuiszitten wegens de maatregelingen rondom het Corona Virus, bieden wij ook E-coaching. Met jou kunnen we kijken naar een passend tarief.

Waarom krijg ik al de rillingen als ik denk aan het feit dat ik vanmiddag weer het gesprek met mijn manager moet voeren? Hoe krijgen mijn moeder en ik het toch steeds weer voor elkaar om binnen 2 minuten elkaars bloed wel te kunnen drinken. En dan spreek ik nog niet eens over die onredelijke puber van mij, die ik ook wel achter het behang kan plakken…

Zo zijn er natuurlijk nog een tal van voorbeelden waarin interactie in relatie tot anderen toch knap lastig kan zijn. Je lichaamstaal, je woordkeuze en je mimiek vormen een samenspel die hier allemaal invloed op hebben. Soms bewust, maar vaak ook onbewust. Hoe reageer ik, en wat doet dat met de ander?

Met oefeningen uit NLP en oplossingsgerichte therapie ontdek je ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? Dit nieuwe gedrag wordt vervolgens meteen geoefend met als resultaat dat het gelijk in je systeem zit en je het in het dagelijks leven direct kan toepassen!

Levensecht Leren

Wij, Clara & Marleine zijn coach, trainer en trainingsacteur en bootsen deze vraagstukken levensecht voor je na. Dat kan bij jou thuis in de woonkamer of op je werkplek, waar we de boel gewoon neerzetten als de natuurlijke situatie óf op een andere passende locatie voor het vraagstuk. Het nabootsen van de situatie gebeurt door rollenspelen. Op deze manier kijk je vanaf een afstandje en wordt je gespiegeld met jouw eigen handelen, en het handelen van de ander.

Samen met jou oefenen we de situatie meerdere malen, zodat je dit direct een aantal keer in verschillende scenario’s en perspectieven doorleeft. Door op deze wijze naar jezelf te kijken en te ervaren ontstaat er ruimte voor inzicht en begrip. Zowel op eigen handelen als op dat van de ander. Zo komt het in je systeem en zijn je hersenen direct getraind voor als de situatie zich in de echte wereld daadwerkelijk voordoet. En dan is interactie toch opeens een stuk gemakkelijker!

Onze coachingstrajecten
BoomBeek Trainingen is aangesloten bij Coach Circle, hét coachplatform van Nederland


Wilt u meer informatie? Stuur ons even een mail: info@boombeektrainingen.nl