Coaching

Er zijn tal van voorbeelden waarin interactie in relatie tot anderen knap lastig kan zijn. Je lichaamstaal, je woordkeuze en je mimiek vormen een samenspel die hier allemaal invloed op hebben. Soms bewust, vaak ook onbewust. Hoe reageer ik, waar komt dat vandaan en wat doet dat met de ander?

Door coaching ontdek je ‘hoe’ en ‘waarom’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? Eén van de methodieken die wij hiervoor inzetten is regiecoaching.

Levensecht Leren met regiecoaching

Coaching met twee coaches? Ja!
Middels regiecoaching bootsen we vraagstukken levensecht voor je na.
Denk bijvoorbeeld aan iemand in je (naaste) omgeving waarmee de interactie onder spanning staat. Met elkaar creëren we deze situatie opnieuw. Doordat we met 2 coaches zijn kijk je vanaf een afstandje naar ‘jezelf’ en wordt je gespiegeld met jouw eigen handelen, en het handelen van de ander.

Samen met jou oefenen we de situatie meerdere malen, zodat je dit direct een aantal keer in verschillende scenario’s en perspectieven doorleeft. Door op deze wijze naar jezelf te kijken en te ervaren ontstaat er ruimte voor inzicht en begrip. Zowel op eigen handelen als op dat van de ander. Zo komt het in je systeem en zijn je hersenen direct getraind voor als de situatie zich in de echte wereld daadwerkelijk voordoet. En dan is interactie toch opeens een stuk gemakkelijker!

Naast individuele coaching bieden wij ook…
BoomBeek Trainingen is aangesloten bij Coach Circle, hét coachplatform van Nederland


Wilt u meer informatie? Stuur ons even een mail: info@boombeektrainingen.nl