pexels-belle-co-1000445

Bij elkaar komen is een begin,

Bij elkaar blijven is vooruitgang,

Met elkaar samenwerken is succes.

-Henry Ford-​

Teamontwikkeling & Maatwerktrajecten

Iedere organisatie is anders, ieder individu is anders, elke vraag is anders. Soms zijn er veranderprocessen gaande in de organisatie of is er sprake van een fusie waarbij twee bestaande teams tot een nieuw team moeten worden gevormd. Verschillende redenen kunnen aanleiding zijn voor begeleiding in Teamontwikkeling.

Wij hebben een groot aanbod aan trainingen en werkvormen die we telkens in nieuwe combinaties en samenstellingen inzetten, afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever. Wij werken voornamelijk met maatwerktrajecten waarbij de vraag van de opdrachtgever het startpunt is om gezamenlijk een training, teamcoaching, leertraject of andere interventie te ontwikkelen.

Laat ons instappen en meekijken. Wij geven inzicht in gedragingen en patronen en bieden ondersteuning in het verandertraject. Samen maken we uw verandering succesvol!

 

Praktische informatie

Op basis van maatwerk

Het inzetten van de trajecten  voor organisaties vraagt om maatwerk. Net waar de wensen en de behoeften liggen. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Locatie

Wij verzorgen onze trainingen zowel incompany als op onze eigen buiten locatie.