Wie zijn wij

Bij BoomBeek Trainingen komt onze passie voor oplossingsgericht werken, NLP, trainingsacteren, improvisatietheater én het werken met mensen samen.

Wij genieten van het ontwikkelen van training & coaching op maat. Om vervolgens samen met de ander te experimenteren met nieuw gedrag en uitvinden welke manier van communiceren bij iemand past. Wij streven ernaar tijdens onze training & coachingssessies, een laagdrempelige, ontspannen sfeer te creëren. We geloven dat daardoor het leerelement wordt vergroot.

Clara van den Boom

“Tijdens mijn werk als gezinsbehandelaar heb ik veel ervaring opgedaan in het oplossingsgericht werken met jongeren en ouders. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het werken met mensen met een (licht) verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek. Na 20 jaar werken binnen gezinnen, wilde ik mijn kennis op een andere manier inzetten en combineren met mijn theaterervaring.”

Als u meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaring nodig ik u graag uit mijn LinkedIn profiel te bekijken.

Marleine Verbeek

“Met 15 jaar ervaring in de gezinshulpverlening weet ik wat er speelt in de sector. Naast de zorginhoudelijke verantwoordelijkheden heb ik diverse verandertrajecten en strategische programma’s begeleid. Daarnaast was ik als projectmanager verantwoordelijk voor innovaties onder meer gericht op de overgang van 18- naar 18+ voor jongeren in het praktijk onderwijs.”

Als u meer wilt weten over mijn achtergrond en ervaring nodig ik u graag uit mijn LinkedIn profiel te bekijken.

Wilt u meer informatie? Stuur ons even een mail: info@boombeektrainingen.nl