IMG_1399

Boerderij Rust-Hove

Op de grens van Gouda en het polderlandschap van de Krimpenerwaard vind je boerderij RustHove; de thuisbasis van BoomBeek Training & Ontwikkeling. Prachtig gelegen in de Krimpenerwaard en toch goed bereikbaar (zowel per auto als met het OV) aan de rand van Gouda. Dit monumentale herenhuis en boerderij uit 1753 ademt rust en ruimte. 

Midden in het groen

Boerderij RustHove beschikt over een fantastische buitenruimte; de plek waar we ons eigenlijk het liefst bevinden. Je kan je tijdens een individuele opdracht nestelen in het stro van de hooiberg, we lunchen gezamenlijk buiten in de zon, struinen over de dijk of trekken ons terug bij de paarden. Hier vind je letterlijk de ruimte om tot nieuwe inzichten te komen.

 

Rust-Hove ligt niet alleen midden in het groen, wij proberen ook zoveel mogelijk groene keuzes te maken. Zo is er buiten op het terrein een eco-toilet en voorzien opa’s moestuin en fruitboomgaard in verse groente en fruit. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streekproducten.

Onze Kudde

Onze kudde van 5 paarden leeft op Rust-Hove in een paddock paradise. Een paddock paradise is een leefomgeving voor paarden waarin zij de vrijheid hebben om naar binnen of buiten te gaan wanneer ze willen. In een afwisselende omgeving worden paarden gestimuleerd om te bewegen, te eten en te socialiseren op een manier die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke leefomgeving ligt.  

Praktische informatie

  • Wil je een vuurtje stoken of met de paarden knuffelen? Kan!
  • Van mei tot en met september staat ook ons zwembad tot ieders beschikking. 

Data & tijden

Locatie

Contact

Middelblok 209
2831BN Gouderak
Marleine: 0612615555
Clara: 0641208889